Dantee Career | Dantee

Dantee biedt loopbaancoaching aan via loopbaancheques. Hiervoor werk ik samen met Vorm vzw, Avvizo en Het Coachingsatelier. Het eerste halfuur is gratis.     

LOOPBAANBEGELEIDING

Heb je geen voldoening meer in je werk? Je twijfelt over je competentie, talenten? Of op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Dan heb je nood aan loopbaanbegeleiding.

Je loopbaan kan een grote invloed hebben op je leven. Het grootste deel van de tijd is men ‘aan het werk’. Daarom is het zo belangrijk om een job te kunnen doen die je ligt of aankan, waar je voldoening in vindt, waar je je talenten kan botvieren.

Via gesprekken en opdrachten, stel ik samen met jou je persoonlijk ontwikkelingsplan op.

Ik richt me naar werkenden, zelfstandigen, ambtenaren... en in het bijzonder naar multipotentials (personen met meerdere interesses) zoals ik. Misschien herken je je in het videofragment bij onderstaande link

https://www.ted.com/talks/emilie_wapnick_why_some_of_us_don_t_have_one_true_calling?language=nl

 

Wil je meer weten over wat loopbaanbegeleiding is en hoe ik de loopbaanbegeleiding doe, dan kan je kijken naar dit videofragment (juni 2018)

MINDFIT

Mindfit is een laagdrempelig programma om stress tegen te gaan. Het is een 4 wekelijks programma waarbij de combinatie wordt gemaakt van yoga, pilates, ademhalings- en aandachtsoefeningen. Belangrijk hierbij zijn de huiswerkopdrachten om verder thuis te oefenen. Dit programma kan zowel in groep als individueel. 

ons aanbod

 
:

Maak een gratis eerste afspraak en kijk hoe Dantee jou kan helpen!

sarah@dantee.be +32 476 98 52 13