Dantee | Dantee

Coaching algemeen : samen zoeken naar oplossingen die jou kunnen ondersteunen.

 

Dit kan over verschillende thema's gaan (gezondheid, relatie,..). Daarnaast biedt Dantee ook meer gespecialiseerde coachings aan. Coaching met een open mind en no-nonse blik. Coaching is geen therapie, bij coaching laat de coach de coachee zelf ontdekken wat het beste is voor zichzelf. 

Slaapcoaching voor volwassenen

Lig je 's nachts nog lang te woelen? Ga je vaak te laat gaan slapen om deadlines te halen? šKom je steeds veel te vroeg wakker? Hebben de slaapproblemen invloed op je dagelijk leven? 

Samen bekijken we waar het probleem ligt. De methode die gebruikt wordt, is een combinatie van slaapoefeningen, ademhalingsoefeningen en cognitieve gedragstherapie (gedachten, gevoelens en gedrag). Zo kan je weer slapen als een roos.

Slaapcoaching voor baby's, kinderen en pubers

Je baby huilt de hele nacht door? Je kleuter durft niet te gaan slapen voor al de enge monsters onder het bed? Kan je kind niet slapen omdat het zich niet goed voelt op school? Blijft je puber veel te lang voor het scherm zitten en kan het de volgende ochtend niet uit bed? 

Slaapproblemen bij kinderen komen het vaakst voor. Ze kunnen een enorme invloed hebben op het ganse gezin. Laat de slaap jullie niet wakker houden... 

Aan de hand van een slaapkalender kunnen we samen kijken of je kind voldoende slaapt, of het gaat om niet willen of niet kunnen. Ook hier kunnen slaapoefeningen ingeschakeld worden en via gedragsmatige aanpak het probleem oplossen.


Tabakologie

Ben je al vaker gestopt met roken zonder blijvend resultaat? Je wil wel stoppen maar je weet niet hoe?

Als erkende tabakoloog kan je hier terecht om te zien op welke manier je wil stoppen. We gaan samen die rookdemon aanpakken! Daarnaast kan je soms ook terugbetaling krijgen van de mutualiteiten voor de rookstopmiddelen.

Zie ook https://rookstop.vrgt.be/geregistreerde-tabakologen/hellemans-sarah

 


Fertilitycoaching & voeding

Jullie willen al lange tijd een kind maar het lukt niet? Je zal starten met een vruchtbaarheidsprogramma maar hoe moet je dit combineren met je werk? Je stelt je de vraag of je als alleenstaande een kind kan hebben? Jullie twijfelen of jullie een kind willen? Jullie hebben al een kind en plots lukt het niet meer voor een 2de kind? Jullie blijken ongewenst kinderloos te zijn en wat nu?

Dit zijn allemaal vragen die dagenlang door het hoofd spoken? Je zou zoveel nog willen vragen aan de arts, maar de tijd was te kort. En zolang jullie in een traject zaten, kregen jullie goede ondersteuning, maar nu valt dit weg.

Samen kan er gekeken worden hoe ik je hier best kan in ondersteunen. Ook nemen ik je voedingspatroon en de vitaminen onder de loep. Je kan ook kiezen om dit pakket te combineren met fertiliteitsyoga (zie Dantee Movement).

ons aanbod

 
:

Maak een gratis eerste afspraak en kijk hoe Dantee jou kan helpen!

sarah@dantee.be +32 476 98 52 13