Dantee GoodSleep | Dantee

Dantee GoodSleep

Slaapcoaching voor volwassenen

Lig je 's nachts nog lang te woelen? Ga je vaak te laat gaan slapen om deadlines te halen? šKom je steeds veel te vroeg wakker? Hebben de slaapproblemen invloed op je dagelijk leven? 

Samen bekijken we waar het probleem ligt. De methode die gebruikt wordt, is een combinatie van slaapoefeningen, ademhalingsoefeningen en cognitieve gedragstherapie (gedachten, gevoelens en gedrag). Zo kan je weer slapen als een roos.

Slaapcoaching voor baby's, kinderen en pubers

Je baby huilt de hele nacht door? Je kleuter durft niet te gaan slapen voor al de enge monsters onder het bed? Kan je kind niet slapen omdat het zich niet goed voelt op school? Blijft je puber veel te lang voor het scherm zitten en kan het de volgende ochtend niet uit bed? 

Slaapproblemen bij kinderen komen het vaakst voor. Ze kunnen een enorme invloed hebben op het ganse gezin. Laat de slaap jullie niet wakker houden... 

Aan de hand van een slaapkalender kunnen we samen kijken of je kind voldoende slaapt, of het gaat om niet willen of niet kunnen. Ook hier kunnen slaapoefeningen ingeschakeld worden en via gedragsmatige aanpak het probleem oplossen.

ons aanbod

 
:

Maak een gratis eerste afspraak en kijk hoe Dantee jou kan helpen!

sarah@dantee.be +32 476 98 52 13