Dantee Movement | Dantee

Dantee movement

Dans en beweging voor zowel jong als oud en voor verschillende fases in het leven.

Peuterdans

Peuterdans is een dans/bewegingsvorm voor kinderen die zelfstandig kunnen lopen tot 3 jaar.

Tijdens de les van 30 minuten kunnen de peuters kennismaken met voor hen nieuwe bewegingen en bewegingen uit vorige lessen. Tijdens de lessen werken we aan het muziekgevoel en de dansantheid van de peuters. Er wordt aandacht besteed aan de cognitieve ontwikkeling door de peuters binnen de dans kennis te laten maken met getallen en taal. Naast Nederlandstalige muziek wordt gewerkt met muziek uit andere culturen.

Peuterdans heeft een duidelijke structuur en opbouw waardoor het een heel herkenbare activiteit is. Peuterdans kan ook als workshop geboekt worden voor kinderopvang en scholen als activiteit.


Kleuterdans

Kleuterdans is een dansles waarin ieder kleuter zichzelf kan zijn. Fantasie speelt een grote rol tijdens Kleuterdans. Het doel is kleuters prikkelen tot nieuwe bewegingen, fantasie en een eerste basis te leggen voor dans (ritme, muziek, techniek).

In de Kleuterdansles worden kinderen spelenderwijs gestimuleerd tot ontwikkeling van motoriek, coördinatie, kracht en fantasie in bewegen.

Bij Kleuterdans wordt ongeveer 75% van de tijd besteed aan dansexpressie en 25% aan kinderdans. Deze methode werkt effectief om opnieuw de aandacht te kunnen verkrijgen en makkelijker om te gaan met de korte spanningsboog van de kleuters.


Fertiliteitsyoga

Je kan moeilijk ontspannen? Je hebt PCOS en geraak je hierdoor minder vlug zwanger? Je wil je vruchtbaarheid vergroten? Via de 4-weekse FIT FOR FERTILITY yoga worden er specifieke oefeningen gedaan die inwerken op die 3 dingen die uit balans kunnen raken: voortplantingsorganen, bijnieren en schildklier.

Het is geen wondermiddel, maar werkt ondersteunend om stress te reduceren, maar ook voor betere doorbloeding. Het vervangt ook geen vruchtbaarheidsprogramma, maar is complementair.

ons aanbod

 
:

Maak een gratis eerste afspraak en kijk hoe Dantee jou kan helpen!

sarah@dantee.be +32 476 98 52 13